About Me

I was born in 1976, live in Depok (about 30km from Central Jakarta to the south) since 1985, graduated from college at 1998, and start to work at one of government ‘s company at 2001. love to travel with motorcycle, playing with computer games n gadgets, and surfing in internet, — and life as an ordinary man. nothing special. just like any others.

and this is my best friend, si Blekok, a Yamaha Scorpio that was born in 2002. this photo was taken when we visit Guci, Tegal, about 360km from Jakarta at May 2008.

10 Responses to About Me

  1. barong234 says:

    Everyone is special, sometimes you mean the world to someone or somebody…

    Piss ahhh

  2. cerita Km Nol-nya mana bro???

  3. khoent says:

    diusahakan secepatnya beres oom, soalnya masih kudu nulis tentang Parapat, Tongging, Sipiso-piso, Sibolangit, Loknya, dan baru deh Nol Km, hehe …

  4. robbymilo says:

    Panjul Never die…. Via Panjul.. huhuhu. salah satu partner rollin terbaik si Milopio

  5. khoent says:

    thanks oom, lain kali jalan-jalan lagi yok?, hihi …

  6. yuddiwijaya says:

    khoent, salam kenal yah, aku baca tripmu ke Toba, aku juga ada planning ke sana tgl 6-7 sepulang dari flores, kebetulan tgl 7-11 oktober kan ada pesta danau toba, please info aku dong, temen kamu yang kerja di tours & trevel itu, aku perlu banyak info dari dia (booking hotel, car rent, dsb) email aku yah di yuddi.wijaya@gmail.com (ASAP please…, thanks)

  7. Drestajumena says:

    salam kenal bang……

  8. khoent says:

    Drestajumena :

    salam kenal bang……

    salam kenal juga oom …🙂

  9. blognyamitra says:

    Salam kenal🙂 mampir yah ke blog saya di http://blognyamitra.wordpress.com

  10. khoent says:

    Salam kenal juga oom Mitra.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: